رسانه های پاکستانی گزارش داده اند که پولیس این کشور در عملیاتی در اسلام آباد، ۸۰۰ پناه جوی افغان را بازداشت و ۴۰۰ نفر آنان را پس از بررسی و تأیید مدارک شان آزاد کرده است.
به گزارش انصار، رسانه ی پاکستانی «آرای نیوز» روز (یک شنبه، ۹ میزان) به نقل از پولیس اسلام آباد گزارش داده است که این پناهجویان از مناطق «باراکاهو، ترینول، ماهار آبادیان، گلرا و کلنی شمس» بازداشت شده اند.
پولیس اسلام آباد گفته است که ۳۷۵ نفر از این پناهجویان هیچ مدرک هویتی ندارند و از این کشور اخراج خواهند شد و ۲۵ نفر دیگر تا زمان تأیید مدارک شان، در توقیف باقی می مانند.
«آج نیوز»، یک رسانه ی پاکستانی دیگر به نقل از منابعی در نهادهای امنیتی پاکستان گزارش داده است که لیست افراد بازداشت شده قبل از عملیات توسط نهادهای استخباراتی آن کشور تهیه شده بود.
بر اساس گزارش رسانه های پاکستانی، پولیس اسلام آباد گفته است که عملیات بازداشت پناهجویان غیرقانونی افغانستان را در روزهای آینده شدت خواهد بخشید.
این عملیات پس از آن آغاز شده است که دولت پاکستان اعلام کرد بیش از یک میلیون پناهجوی غیرقانونی افغانستان را از آن کشور به صورت تدریجی اخراج می کند.
بر اساس آمار کمیساری امور پناهندگان سازمان ملل متحد، بیش از ۳.۷ میلیون پناهجوی افغان در پاکستان به سر می برند که تنها ۱.۳ میلیون نفر آنان اقامت رسمی دارند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/27398